MEKKE
OTELLERİ
Mekke Otelleri
MEDİNE
OTELLERİ
Medine Otelleri
Toprak TurizmToprak Turizm

Gana Cumhuriyeti

*Gana’ya seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport.Eğer var ise eski pasaportlarınız.(Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport’un yırtık ve yıpranmamış olmaması gerekmektedir.)
*Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müraacatçı tarafından bizzat imzalanmış 4 adet Gana vizesi başvuru formu
*Gana Fahri Başkonsolosluğu’na hitaben şirket antetli kağıdına yazılacak olan garanti yazısı – İmza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalanması gereken başvuru dilekçesi. Bu dilekçede başvuru sahibinin tüm seyahat detayları masrafları şirket tarafından karşılanacağının yazılı olması gerekmektedir.
*Gana’da ziyaret edilecek bir şirket ise; bu şirketin antetli kağıdına düzenlenmiş, başvuru sahibinin pasaport numarasının ve isminin yer aldığı davetiye. (Şayet çalışmakta olduğu bir firma var ise)
*Son 1 yıl içerisinde çekilmiş 4 adet arka fonu beyaz fotoğraf.
*Şirketin yürürlükte olan imza sirküleri fotokopisi.
*Şirketin son 3 ay tarihli faaliyet belgesi fotokopisi.
*Ticari sicil gazetesi fotokopisi. (Şirketin yer aldığı ilan net olarak okunabilmelidir)
*Şirketin son vergi dönemine ait vergi levhası fotokopisi.
*Konfirmeli otel rezervasyonu.
*Konfirmeli uçak bileti rezervasyonu.