MEKKE
OTELLERİ
Mekke Otelleri
MEDİNE
OTELLERİ
Medine Otelleri
Toprak TurizmToprak Turizm

Mısır Arap Cumhuriyeti

*Mısır’a seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport.Eğer var ise eski pasaportlarınız.(Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport’un yırtık ve yıpranmamış olması gerekmektedir.)
* Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müraacatçı tarafından bizzat imzalanmış 1 adet Mısır vize başvuru formu.(Başvuru formları acentamızdan veya internet sayfamızdan temin edilebilir)
*Mısır Başkonsolosluğu’na hitaben şirket antetli kağıdına İNGİLİZCE yazılacak olan garanti yazısı – İmza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalanması gereken başvuru dilekçesi. Bu dilekçede başvuru sahibinin tüm seyahat detayları masrafları şirket tarafından karşılanacağının yazılı olması gerekmektedir.
*Mısır’da bulunan firmadan adınıza düzenlenmiş davetiye.(İngilizce yada Arapça olarak talep edilmelidir.İmza ve kaşe bulunmalıdır)
*Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf.