MEKKE
OTELLERİ
Mekke Otelleri
MEDİNE
OTELLERİ
Medine Otelleri
Toprak TurizmToprak Turizm

Küba Cumhuriyeti

*1 adet vize başvuru formu.( İngilizce/Siyah tükenmez kalemle doldurulmuş ve müracaatçı tarafından imzalanmış olmalıdır.
*Yeşil pasaportlar vizeden muaftır.
*En az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize sayfaları olan pasaport.(Hamilinin imzası bulunması ve meslek hanesinin yazılı olması gerekmektedir)*Son 6 ay içinde çekilmiş 2 adet vesikalık resim.Boyutları 50 mm x 50 mm olmalıdır ve baş fotoğrafın ortasında yer almalıdır. Saçın üst kısmından çenenin alt kısmına kadar olan baş mesafesi/uzunluğu 25 mm – 35 mm olmalıdır. Göz seviyesi de fotoğrafın alt hizasından itibaren 28 mm – 35 mm olmalıdır.
*Konfirmeli otel rezervasyonu.
*Konfirmeli uçak rezervasyonu.
*İşlem süresi 2 iş günüdür.İstisnai durumlarda uzayabilir.
*Tüm vize başvuruları Ankarada’ ki Büyükelçilik’ den veya Başkosolosluk’ dan yapılmaktadır.
*Ülke gümrüğüne girişte, dönüş biletinizi, ülkede ikamet edeceğiniz adres bilgilerini ve yapacağınız harcamalar için yeterli mali kaynak gösterebilmeniz gereklidir.Detaylı bilgi için lütfen bizi arayınız!