MEKKE
OTELLERİ
Mekke Otelleri
MEDİNE
OTELLERİ
Medine Otelleri
Toprak TurizmToprak Turizm

Peru Cumhuriyeti

*Peru’ya seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport.Eğer var ise eski pasaportlarınız.(Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport’un yırtık ve yıpranmamış olmaması gerekmektedir.)
*Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müraacatçı tarafından bizzat imzalanmış 2 adet Peru vizesi başvuru formu*Peru Fahri Konsolosluğu’na hitaben şirket antetli kağıdına yazılacak olan garanti yazısı – Peru’ya gidecek şahsın adres ve telefon bilgilerini içermesi gerekiyor.
*Peru’da ziyaret edilecek bir şirket ise; bu şirketin antetli kağıdına düzenlenmiş, başvuru sahibinin pasaport numarasının ve isminin yer aldığı davetiye.
*Son 6 ay içerisinde çekilmiş 3 adet arka fonu beyaz fotoğraf.
*Savcılıktan alınacak sabıka kaydının noter tasdikli İspanyolca veya İngilizce tercümesi
*Ticaret veya Sanayi odasından İngilizce faaliyet belgesi.
*Konfirmeli otel rezervasyonu.
*Konfirmeli uçak bileti rezervasyonu.
*Kredi Kartınızın önlü arkalı fotokopisi