MEKKE
OTELLERİ
Mekke Otelleri
MEDİNE
OTELLERİ
Medine Otelleri
Toprak TurizmToprak Turizm

Avusturya Cumhuriyeti

• Avusturya’ya seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport.(Hamilinin imzası bulunması gerekmektedir)Eğer var ise; eski pasaportlarınız.
• Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müraacatçı tarafından bizzat imzalanmış 1 adet Avusturya Schengen Vizesi başvuru formu
• Avusturya Başkonsolosluğu’na hitaben şirket antetli kağıdına yazılacak olan garanti yazısı – İmza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalanması gereken başvuru dilekçesi. Bu dilekçede başvuru sahibinin tüm seyahat masraflarının şirket tarafından karşılanacağının yazılı olması gerekmektedir.
• Avusturya’daki firmanın davetiyesi.Başvuru sahibinin adı, soyadı, pasaport numarası yer almalıdır. Ayrıca bir nüshasını firmanızın ünvan ve adresini içeren bir yazı ekinde faks (0212 262 26 22) veya e-posta(istanbul-gk@bmaa.gv.at) yoluyla verilen adrese faks veya mail yolu ile gönderiniz.(Yalnızca yazılı başvurular kabul edilir.)
• Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz biometrik fotoğraf.
• Şirketin son vergi dönemine ait vergi levhası fotokopisi.
• Ticari sicil gazetesi fotokopisi. (Şirketin yer aldığı ilan net olarak okunabilmelidir)
• Şirketin yürürlükte olan imza sirküleri fotokopisi.
• Şirketin son 3 ay tarihli faaliyet belgesi fotokopisi.
• Protokol yazısı. (Daha önce Schengen vizesi bulunmayan ve önceki vize başvurusunda red almış pasaport sahipleri bağlı bulunduğu Emniyet Müdürlüğü’nden protokol yazısı almaları zorunludur.)
• Fuar ziyareti gerçekleştirecek yolcuların fuar giriş bileti.
• Konfirmeli otel rezervasyonu.
• Konfirmeli uçak rezervasyonu.
• Yurt dışında kalınacak süreyi kapsayan 30.000 € teminatlı Özel Seyahat Sigortası gerekmektedir.
• Evli olanlardan evlenme cüzdanı fotokopisi yada nüfus dairesinden alınmış nüfus kayıt örneği.
• Banka hesap cüzdan fotokopileri ( güncel tarihli, hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)
• Toplu nüfus kayıt örneği gerekmektedir.
• Geçerli pasaportunuzun 1. – 4. ve 60. sayfaların fotokopisi.