MEKKE
OTELLERİ
Mekke Otelleri
MEDİNE
OTELLERİ
Medine Otelleri
Toprak TurizmToprak Turizm

Çek Cumhuriyeti

• Çek Cumhuriyeti’ne seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 3 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport.Eğer var ise eski pasaportlarınız.(Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport’un yırtık ve yıpranmamış olmaması gerekmektedir.)
• Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müraacatçı tarafından bizzat imzalanmış 1 adet Çek Cumhuriyeti Schengen Vizesi başvuru formu. Form büyük harflerle her kutuya bir harf gelecek şekilde doldurulacak ve kutuların dışına hiçbir şey yazılmayacak.
• Geçerli pasaportunuzun 1. – 4. ve 60. sayfaların ve son altı ay içerisinde alınmış Schengen vizelerinin fotokopisi.
• Çek Cumhuriyeti Başkonsolosluğu’na hitaben şirket antetli kağıdına yazılacak olan garanti yazısı – İmza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalanması gereken başvuru dilekçesi. Bu dilekçede başvuru sahibinin tüm seyahat detayları masrafları şirket tarafından karşılanacağının yazılı olması gerekmektedir.
• Son 6 ay içinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf. Fotoğrafın ebatı (3,5 x 4,5 cm)
• Ticari Sicil Gazetesi fotokopisi (Şirketle iligili olan kısım net bir şekilde belli olmalıdır).
• Vergi Levhası fotokopisi (Son döneme ait olmalıdır)
• Şirketin imza Sirküleri fotokopisi gerekmektedir.(yetki süresi bitmemiş olmalıdır)
• Şirketin faaliyet belgesi (Son ay tarihli)
• Gidilecek firmadan adınıza düzenlenmiş davetiye. Davet eden firmanın başlığı, irtibat bilgileri, Davet edilen kişi veya kişilerin adı soyadı, doğum tarihleri ve pasaport numaraları ,Yapılacak ziyaret veya ziyaretlerin somut nedeni,Tek girişli vizeler için kişinin tam olarak hangi günler arasında Çek Cumhuriyeti’nde bulunacağı gibi detayların belirtilmesi gerekmektedir.
• Arkalı önlü çekilmiş T.C. Kimlik Fotokopisi
• Konfirmeli uçak rezervasyonu.
• Konfirmeli otel rezervasyonu.
• Banka hesap cüzdanı ( güncel tarihli, hesap hareketli ve bakiyesi bulunan) veya orijinal kredi kartı ekstresi.
• Yurt dışında kalınacak süreyi kapsayan 30.000 € teminatlı Özel Seyahat Sigortası gerekmektedir.
• Fuar ziyareti gerçekleştirecek yolcuların fuar giriş bileti.