MEKKE
OTELLERİ
Mekke Otelleri
MEDİNE
OTELLERİ
Medine Otelleri
Toprak TurizmToprak Turizm

Estonya Cumhuriyeti

• Estonya’ya seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 3 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için 2 adet boş sayfaları olan pasaport.Eğer var ise eski pasaportlarınız.(Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport’un yırtık ve yıpranmamış olmaması gerekmektedir.)
• Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müraacatçı tarafından bizzat imzalanmış 1 adet Estonya Schengen Vizesi başvuru formu
• Estonya Büyükelçiliği’ne hitaben şirket antetli kağıdına yazılacak olan garanti yazısı – İmza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalanması gereken başvuru dilekçesi. Bu dilekçede başvuru sahibinin tüm seyahat detayları masrafları şirket tarafından karşılanacağının yazılı olması gerekmektedir.
• Estonya’da ziyaret edilecek bir şirket ise; bu şirketin antetli kağıdına düzenlenmiş, başvuru sahibinin pasaport numarasının ve isminin yer aldığı davetiye.
• Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf.
• Şirketin yürürlükte olan imza sirküleri fotokopisi.
• Şirketin son 3 ay tarihli faaliyet belgesi fotokopisi.
• Ticari sicil gazetesi fotokopisi. (Şirketin yer aldığı ilan net olarak okunabilmelidir)
• Şirketin son vergi dönemine ait vergi levhası fotokopisi.
• Fuar ziyareti gerçekleştirecek yolcuların fuar giriş bileti.
• Konfirmeli otel rezervasyonu.
• Konfirmeli uçak bileti rezervasyonu.
• Yurt dışında kalınacak süreyi kapsayan 30.000 € teminatlı Seyahat Sigorta Poliçesi.