MEKKE
OTELLERİ
Mekke Otelleri
MEDİNE
OTELLERİ
Medine Otelleri
Toprak TurizmToprak Turizm

Fransa Cumhuriyeti

 

• Fransa’ya seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport.(Hamilinin imzası bulunması gerekmektedir)Eğer var ise; eski pasaportlarınız.
• Geçerli pasaportunuzun 1. – 4. ve 60. sayfaların fotokopisi.
• Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müraacatçı tarafından bizzat imzalanmış 1 adet Fransa Schengen Vizesi başvuru formu.
• Fransa Başkonsolosluğu’na hitaben şirket antetli kağıdına yazılacak olan İngilizce garanti yazısı – İmza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalanması gereken başvuru dilekçesi. Bu dilekçede başvuru sahibinin tüm seyahat detayları masrafları şirket tarafından karşılanacağının yazılı olması gerekmektedir.
• Ticari Sicil Gazetesi fotokopisi (Şirketle iligili olan kısım net bir şekilde belli olmalıdır).
• Vergi Levhası fotokopisi (Son döneme ait olmalıdır)
• Şirketin imza Sirküleri fotokopisi gerekmektedir.(yetki süresi bitmemiş olmalıdır)
• Şirketin faaliyet belgesi fotokopisi (Son ay tarihli)
• Gidilecek firmadan adınıza düzenlenmiş davetiye.
• Son 6 ay içinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf.
• Arkalı önlü çekilmiş T.C. Kimlik Fotokopisi
• Konfirmeli uçak rezervasyonu.
• Banka hesap cüzdan fotokopileri ( güncel tarihli, hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)
• Yurt dışında kalınacak süreyi kapsayan 30.000 € teminatlı Özel Seyahat Sigortası