MEKKE
OTELLERİ
Mekke Otelleri
MEDİNE
OTELLERİ
Medine Otelleri
Toprak TurizmToprak Turizm

İngiltere

• İngiltere’ye seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport.(Hamilinin imzası bulunması gerekmektedir)Eğer var ise; eski pasaportlarınız.
• Eksiksiz,İngilizce ve siyah tükenmezle okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müraacatçı tarafından bizzat imzalanmış 1 adet online İngiltere Vizesi başvuru formu ( Eğer müracaatçı yazamıyor ise parmak basılarak onaylanmalıdır, başvuru formu internet üzerinden online olarak doldurulmalıdır.)
• İngiltere Başkonsolosluğu’na hitaben şirket antetli kağıdına İngilizce yazılacak olan garanti yazısı – İmza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalanması gereken başvuru dilekçesi. Bu dilekçede başvuru sahibinin tüm seyahat detayları masrafları şirket tarafından karşılanacağının yazılı olması gerekmektedir.
• İngiltere’de ziyaret edilecek bir şirket ise; bu şirketin antetli kağıdına düzenlenmiş, başvuru sahibinin pasaport numarasının ve isminin yer aldığı davetiye.
• Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz normal fotoğraf.
• Şirketin yürürlükte olan imza sirküleri fotokopisi.(İlgili paragrafların İngilizce’ye tercüme edilmesi zorunludur)
• Şirketin son 3 ay tarihli İnglizce faaliyet belgesi fotokopisi.
• Ticari sicil gazetesi fotokopisi. (Şirketin yer aldığı ilan net olarak okunabilmelidir ve İlgili paragrafların İngilizce’ye tercüme edilmesi zorunludur)
• Şirketin son vergi dönemine ait vergi levhası fotokopisi.
• Fuar ziyareti gerçekleştirecek yolcuların fuar giriş bileti.
• Konfirmeli otel rezervasyonu.
• Konfirmeli uçak bileti rezervasyonu.
• Banka hesap cüzdan asılları ve fotokopileri ( güncel tarihli, hesap hareketli ve bakiyesi bulunan). Banka yazısı alınacak ise İngilizce olması zorunludur.
• Geçerli pasaportunuzun 1. – 4. ve 60. sayfaların fotokopisi.
• Erkek müracaatçılar için askerlik durumlarını açıklayıcı belge fotokopisi. (Terhis belgesi ) İngilizce olması zorunludur