MEKKE
OTELLERİ
Mekke Otelleri
MEDİNE
OTELLERİ
Medine Otelleri
Toprak TurizmToprak Turizm

İspanya Krallığı

• İspanya’ya seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport.Eğer var ise eski pasaportlarınız.(Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport’un yırtık ve yıpranmamış olmaması gerekmektedir.)
• Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müraacatçı tarafından bizzat imzalanmış 1 adet İspanya Schengen Vizesi başvuru formu
• İspanya Başkonsolosluğu’na hitaben şirket antetli kağıdına yazılacak olan İngilizce garanti yazısı – İmza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalanması gereken başvuru dilekçesi. Bu dilekçede başvuru sahibinin tüm seyahat detayları masrafları şirket tarafından karşılanacağının yazılı olması gerekmektedir.
• İspanya’da ziyaret edilecek bir şirket ise; bu şirketin antetli kağıdına düzenlenmiş, başvuru sahibinin pasaport numarasının ve isminin yer aldığı davetiye.
• Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz fotoğraf.
• Şirketin yürürlükte olan imza sirküleri fotokopisi.
• Şirketin son 3 ay tarihli faaliyet belgesi fotokopisi.
• Ticari sicil gazetesi fotokopisi. (Şirketin yer aldığı ilan net olarak okunabilmelidir)
• Şirketin son vergi dönemine ait vergi levhası fotokopisi.
• Fuar ziyareti gerçekleştirecek yolcuların fuar giriş bileti.
• Konfirmeli otel rezervasyonu.
• Konfirmeli uçak bileti rezervasyonu.
• Yurt dışında kalınacak süreyi kapsayan 30.000 € teminatlı Seyahat Sigorta Poliçesi.
• Geçerli pasaportunuzun 1. – 4. ve 60. sayfaların fotokopisi.
• Banka hesap cüzdan fotokopileri ( güncel tarihli, hesap hareketli ve bakiyesi bulunan, banka tarafından kaşelenmiş)
• Arkalı önlü çekilmiş T.C. Kimlik Fotokopisi