MEKKE
OTELLERİ
Mekke Otelleri
MEDİNE
OTELLERİ
Medine Otelleri
Toprak TurizmToprak Turizm

Litvanya Cumhuriyeti

• Vergi Levhası fotokopisi gerekmektedir.(Son döneme ait olmalıdır)
• Ticari Sicil Gazetesi fotokopisi gerekmektedir.(şirketle iligili olan kısım net bir şekilde belli olmalıdır)
• İlk defa başvuranlar şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.
• 1 adet vize başvuru formu.
• İşlem süresi ortalama 1 haftadır. İstisnai durumlarda uzayabilir.
• Şirketin antetli kağıdına ingilizce düzenlenmiş, gidiş dönüş tarihleri belirtilmiş ve tüm masrafların karşılanacağını taahüt eden dilekçe.(şirketin imza yetkilisi tarafından imzalanmış,kaşeli,tarih kısmı güncel olan)
• Yeşil pasaportlar vizeden muaftır.
• En az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize sayfaları olan pasaport.(Hamilinin imzası bulunması ve meslek hanesinin yazılı olması gerekmektedir)
• Eğer var ise eski pasaportlarınız.
• Son 6 ay içinde çekilmiş 2 adet vesikalık resim.Boyutları 50 mm x 50 mm olmalıdır ve baş fotoğrafın ortasında yer almalıdır. Saçın üst kısmından çenenin alt kısmına kadar olan baş mesafesi/uzunluğu 25 mm – 35 mm olmalıdır. Göz seviyesi de fotoğrafın alt hizasından itibaren 28 mm – 35 mm olmalıdır.
• Gidilecek firmadan adınıza düzenlenmiş davetiye.
• Şirketin imza Sirküleri fotokopisi gerekmektedir.(yetki süresi bitmemiş olmalıdır)
• Şirketin faaliyet belgesi fotokopisi gerekmektedir. (Son 3 ay tarihli)
• Konfirmeli otel rezervasyonu.
• Konfirmeli uçak rezervasyonu.
• Banka hesap cüzdan fotokopileri ( güncel tarihli, hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)
• Varsa tapu fotokopisi ve araç ruhsat fotokopisi gerekmektedir.
• Yurt dışında kalınacak süreyi kapsayan 30.000 € teminatlı Özel Seyahat Sigortası gerekmektedir.