MEKKE
OTELLERİ
Mekke Otelleri
MEDİNE
OTELLERİ
Medine Otelleri
Toprak TurizmToprak Turizm

Macaristan Cumhuriyeti

• Macaristan’a seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport.Eğer var ise eski pasaportlarınız.(Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport’un yırtık ve yıpranmamış olmaması gerekmektedir.)
• Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müraacatçı tarafından bizzat imzalanmış 1 adet Macaristan Schengen Vizesi başvuru formu
• Macaristan Başkonsolosluğu’na hitaben şirket antetli kağıdına yazılacak olan garanti yazısı – İmza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalanması gereken başvuru dilekçesi. Bu dilekçede başvuru sahibinin tüm seyahat detayları masrafları şirket tarafından karşılanacağının yazılı olması gerekmektedir.
• Macaristan’da ziyaret edilecek bir şirket ise; bu şirketin antetli kağıdına düzenlenmiş, başvuru sahibinin pasaport numarasının ve isminin yer aldığı davetiye.
• Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz biometrik fotoğraf.
• Şirketin yürürlükte olan imza sirküleri fotokopisi.
• Şirketin son 3 ay tarihli faaliyet belgesi fotokopisi.
• Ticari sicil gazetesi fotokopisi. (Şirketin yer aldığı ilan net olarak okunabilmelidir)
• Şirketin son vergi dönemine ait vergi levhası fotokopisi.
• Protokol yazısı. (Daha önce Schengen vizesi bulunmayan pasaport sahipleri bağlı bulunduğu Emniyet Müdürlüğü’nden protokol yazısı almaları zorunludur.)
• Konfirmeli otel rezervasyonu.
• Konfirmeli uçak rezervasyonu.
• Yurt dışında kalınacak süreyi kapsayan 30.000 € teminatlı Özel Seyahat Sigortası gerekmektedir.
• Banka hesap cüzdan fotokopileri ( güncel tarihli, hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)
• Varsa tapu fotokopisi ve araç ruhsat fotokopisi gerekmektedir.
• Geçerli pasaportunuzun 1. – 4. ve 60. sayfaların fotokopisi.