MEKKE
OTELLERİ
Mekke Otelleri
MEDİNE
OTELLERİ
Medine Otelleri
Toprak TurizmToprak Turizm

Irak Cumhuriyeti

• Irak’a seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport.Eğer var ise eski pasaportlarınız.(Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport’un yırtık ve yıpranmamış olmaması gerekmektedir.)
• Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müraacatçı tarafından bizzat imzalanmış 1 adet Irak vizesi başvuru formu
• Irak’ta davet edilecek firma aracılığı ile dışişleri bakanlığından davetiye
• Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz fotoğraf.
• Araçla seyahat edenlerden triptik belgesi (gümrük geçiş karnesi), ehiyet ve ruhsat fotokopisi