MEKKE
OTELLERİ
Mekke Otelleri
MEDİNE
OTELLERİ
Medine Otelleri
Toprak TurizmToprak Turizm

Suudi Arabistan Krallığı

• Suudi Arabistan’a seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport.Eğer var ise eski pasaportlarınız.(Pasaport hamilinin imzası ve pasaport’un meslek hanesinin yazılı olmaması gerekmektedir.)
• Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müraacatçı tarafından bizzat imzalanmış 1 adet Suudi Arabistan Vizesi başvuru formu
• Suudi Arabistan’a hitaben şirket antetli kağıdına yazılacak olan garanti yazısı – İmza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalanması gereken başvuru dilekçesi. Bu dilekçede başvuru sahibinin tüm seyahat detayları masrafları şirket tarafından karşılanacağının yazılı olması gerekmektedir.
• Suudi Arabistan Başkonsolosluğu ticari vize başvurularında davet eden şirketin faaliyet belgesini (Şerikeh belgesi) istemektedir.
• Suudi Arabistan Ticaret odasından başvuru sahibinin adına düzenlenmiş elektronik davetiye faksı
• Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz biometrik fotoğraf.
• Şirketin yürürlükte olan imza sirküleri fotokopisi.
• Şirketin son 3 ay tarihli faaliyet belgesi fotokopisi.
• Ticari sicil gazetesi fotokopisi. (Şirketin yer aldığı ilan net olarak okunabilmelidir)
• Şirketin son vergi dönemine ait vergi levhası fotokopisi.
• Kimlik fotokopisi T.C kimlik numarası bulunan (arkalı önlü)