MEKKE
OTELLERİ
Mekke Otelleri
MEDİNE
OTELLERİ
Medine Otelleri
Toprak TurizmToprak Turizm

Afganistan İslam Cumhuriyeti

*Afganistan’a seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport.Eğer var ise eski pasaportlarınız.(Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport’un yırtık ve yıpranmamış olmaması gerekmektedir.)

*Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müraacatçı tarafından bizzat imzalanmış 1 adet Afganistan vizesi başvuru formu
*Afganistan Büyükelçiliği’ne hitaben şirket antetli kağıdına yazılacak olan garanti yazısı – İmza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalanması gereken başvuru dilekçesi. Bu dilekçede başvuru sahibinin tüm seyahat detayları masrafları şirket tarafından karşılanacağının yazılı olması gerekmektedir.
*Afganistan’da ziyaret edilecek bir şirket ise; bu şirketin antetli kağıdına düzenlenmiş, başvuru sahibinin pasaport numarasının ve isminin yer aldığı davetiye.
*Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz fotoğraf.
*Şirketin yürürlükte olan imza sirküleri fotokopisi.
*Şirketin son 3 ay tarihli faaliyet belgesi fotokopisi.
*Ticari sicil gazetesi fotokopisi. (Şirketin yer aldığı ilan net olarak okunabilmelidir)
*Şirketin son vergi dönemine ait vergi levhası fotokopisi.
*Afganistan vizesi alacak kişinin Adli Sicil Kaydı.
*Gidecek kişinin Uzman Doktor’dan alacağı H1N1 virüsü olmadığına dair rapor.