MEKKE
OTELLERİ
Mekke Otelleri
MEDİNE
OTELLERİ
Medine Otelleri
Toprak TurizmToprak Turizm

Çin Halk Cumhuriyeti

*Çin’e seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport.Eğer var ise eski pasaportlarınız.(Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport’un yırtık ve yıpranmamış olmaması gerekmektedir.)
*Çin Vize Başvuru Formu (JW 201 veya JW 202) (Başvuru sahibi tarafından eksiksiz olarak oldurulup imzalanmalıdır)
*Çin Halk Cumhuriyeti Başkonsolosluğu, görüşmeye gidilecek firmadan antetli kağıda düzenlenmiş orjinal davetiye talep etmektedir.
*Son 6 ay içinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf.
*Şirketin son 3 ay tarihli faaliyet belgesi ORJİNALİ.
*Şirketin son vergi dönemine ait vergi levhası fotokopisi.
*Kimlik fotokopisi T.C kimlik numarası bulunan (arkalı önlü)