MEKKE
OTELLERİ
Mekke Otelleri
MEDİNE
OTELLERİ
Medine Otelleri
Toprak TurizmToprak Turizm

Japonya

*Japonya’ya seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport.Eğer var ise eski pasaportlarınız.(Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport’un yırtık ve yıpranmamış olmaması gerekmektedir.)
*Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müraacatçı tarafından bizzat imzalanmış 1 adet Japonya vizesi başvuru formu
*Japonya vize başvurusu öncesinde Japonya’dan “Uygunluk Belgesi – Certificate of Eligibility ” için müracaat edilir. Bu belge ile Başkonsolosluğa yapılacak vize müracaatları, belge olmadan yapılacak müracaatlardan farklı olarak kısa zamanda sonuçlandırılmaktadır.