MEKKE
OTELLERİ
Mekke Otelleri
MEDİNE
OTELLERİ
Medine Otelleri
Toprak TurizmToprak Turizm

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti

*1 adet vize başvuru formu.
*Vergi Levhası fotokopisi gerekmektedir.(Son döneme ait olmalıdır)
*Ticari Sicil Gazetesi fotokopisi gerekmektedir.(şirketle iligili olan kısım net bir şekilde belli olmalıdır)
*İşlem süresi 3 iş günüdür.İstisnai durumlarda uzayabilir.
*Yeşil pasaporta vize istemektedir.
*En az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize sayfaları olan pasaport.(Hamilinin imzası bulunması ve meslek hanesinin yazılı olması gerekmektedir)
*Pasaport yıpranmış veya ayrılmış olmaması gerekir.
*Eğer var ise eski pasaportlarınız.
*Geçerli pasaportunuzun 1. – 4. ve 60. sayfaların fotokopisi.
*Son 6 ay içinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf.
*Gidilecek firmadan adınıza düzenlenmiş davetiye.
*Şirket antetli kağıdına düzenlenmiş, kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış, konsolosluğuna hitaben yazılmış, vize talep dilekçesi gerekmektedir.
*Şirketin imza Sirküleri fotokopisi gerekmektedir.(yetki süresi bitmemiş olmalıdır)
*Şirketin faaliyet belgesi fotokopisi gerekmektedir. (Son 3 ay tarihli)
*Konfirmeli otel rezervasyonu.
*Konfirmeli uçak rezervasyonu.
*Banka hesap cüzdan fotokopileri ( güncel tarihli, hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)
*Varsa tapu fotokopisi ve araç ruhsat fotokopisi gerekmektedir.